2021 - Logo_ViaLivestream_kleur

Ook op afstand verbonden

Van webcast en livestreams tot volledige virtuele of hybride evenementen. Wij regelen het, altijd en overal.

Professioneel

Hoge kwaliteit is de regel, niet de uitzondering.

Betaalbaar

Bij Via Livestream bieden wij diensten voor elk budget.

Op maat

Samen stellen wij de dienst samen die het beste bij u past.

Welkom bij Via Livestream

Wij zijn dé aanbieder van digitale mediaservices in het zuiden van Nederland. Met Via Livestream bent u altijd en overal verbonden.
Wij creëren in een handomdraai persoonlijke en besloten live-verbindingen met iedereen, waar ook ter wereld.

Via Livestream biedt een breed pakket aan mediadiensten, van livestreams tot video-, audio-, en fotoregistraties. Op locatie en in de studio.
Ook kunt u bij Via Livestream terecht voor het huren van professionele apparatuur en installaties om uw eigen opnames te produceren.
Wij staan voor iedereen klaar, maar zijn gespecialiseerd in het vastleggen van bijzondere afscheidsdiensten en herinneringscerenomies binnen de
uitvaartbranche.

Altijd dichtbij

De afgelopen jaren is het maar al te duidelijk geworden hoe belangrijk live verbindingen zijn. Ook nu kan het voorkomen dat familieleden of vrienden door omstandigheden niet aanwezig kunnen zijn bij een afscheidsdienst, trouwceremonie of evenement. Livestream is dan de oplossing! Het kan grenzen doen vervagen en mensen op afstand betrekken bij belangrijke gebeurtenissen. Zo is iedereen, ondanks de afstand, toch altijd dichtbij.

Onze diensten

Livestream

Met livestream kunt u via internet beelden van een gebeurtenis direct beschikbaar maken voor mensen over heel de wereld. Via onze mobiele set streamen wij de beelden live, via een beveiligde verbinding en in hoge resolutie, naar een besloten online omgeving. Via deze persoonlijke webpagina, opgemaakt naar uw wensen, bepaalt u zelf wie er toegang krijgt tot de stream.

Beeldcreaties

Bent u naast livestreams ook op zoek naar beeldopnames? Dan bent u bij Via Livestream aan het juiste adres. Zo krijgt u van uw livestream altijd een opname toegestuurd. Naast livestreams kunt u ook bij ons terecht voor filmopnames, herinneringsfilms, fotoreportages en nabewerking, green screen fotografie, dronebeelden, panoramabeelden en 360 graden fotografie.

Multimedia

Tevens bieden wij aanvullende diensten op het gebied van drukwerk, ontwerp van fotopresentatie, social media beheer en website ontwikkeling en -onderhoud.

Via Livestream: professioneel en betrouwbaar

Verhuur

De mobiele stream-sets zijn bij ons ook te huur voor eigen gebruik.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

 

Sfeerimpressie

Review

Wat anderen over ons zeggen

Het team

Via Livestream werkt met een multidisciplinair team
Edwin
Eigenaar
Bente
Omschrijving
roy
Omschrijving
babs
Omschrijving
joep
Omschrijving
mathieu
Omschrijving
john
Omschrijving

Start met streamen!

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in een van onze diensten? Neem contact met ons op voor een offerte, of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin wij u persoonlijk adviseren over de diensten die het beste bij u passen.

Volg ons op social media

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Op onze social media kanalen kunt u al onze activiteiten volgen. Tevens krijgt u hier een mooie impressie van ons werk. Wij zijn te vinden op Facebook, Instagram en LinkedIn.

Meer informatie?

2021 - Logo_ViaLivestream_wit
Copyright © 2022 ViaLivestream, All rights reserved